Home
Продукт
Продажби
За нас
Рецепти
Фирмата Работа Контакти  
Фирма Ениак ООД е българска компания, създадена от специалисти в областта на информационните технологии. Екипът на фирмата е работил по проекти свързани с проектиране и тестване на софтуер за американския и българския пазар.

В началото на 2002 година започнахме да развиваме едно ново направление за България - софтуер за дома. Поставихме си за цел да разработим интерактивен продукт, който да е едновременно занимателен и полезен за хората. И резултатът е на пазара – CD кулинарна книга със здравословен калкулатор.

Първата мултимедийна кулинарна книга с включен модул за изчисляване на калории, белтъчини, мазнини и въглехидрати нарежда страната ни до развитите европейски, в които тези продукти са добре приемани и използвани.

Предизвикателството пред нас беше да обединим усилията на различни специалисти – проектанти, програмисти, диетолози, редактори, тестери, да създадем лесен за използване и занимателен продукт. Работихме 8 месеца по създаването на CD кулинарна книга и сме горди да кажем, че резултата отговаря на високите ни изисквания за качество.

Основният екип

Георги Георгиев
Управител

Георги Георгиев е управител и основател на фирмата. След завършването на Компютърни системи и Бизнес Администрация в Техническия Университет в гр. София, той има повече от 10 години опит в ИТ индустрията като системен инженер и системен интегратор, и 6 години като ръководител на ИТ компания.


Таня Миткова
Ръководител проекти

Таня Миткова е съосновател на фирмата. След завършването на Компютърни системи в Технически Университет, гр. София и Бизнес Администрация в УНСС, тя има повече от 7 години опит с проектирането, тестването и въвеждането в експлоатация на големи бази данни и системна администрация на компютърни мрежи.

Стелиана Челебиева
Офис организатор

Милена Тодорова
сътрудник Промоции

Научете повече за нас:

http://www.eniak.bg

http://www.eniaktesting.com


     Адрес:
     гр. София 1309
     ж.к. "Света Троица"
     бл. 379, партер
     тел. 02/928 21 25
            087 33 23 76
Copyright © 2005 ENIAK Ltd. All rights reserved.