Home
Продукт
Продажби
За нас
Рецепти
Съдържание Демо версия
Конкурс
 

 

Спечелете CD кулинарна книга!

С вълнение очаквахме вашите отговори. Благодарим ви за чудесните идеи!

Въпросът беше "По какъв повод бихте подарили CD кулинарна книга?"

г-жа Албена Камбурова получава наградата CD кулинарна книга за най-оригинален отговор.

Жребият показа, че г-жа Виолета Пенева е най-голямата късметлийка сред участниците.

Специална награда CD кулинарна книга за г-жа Рени Танабе от далечна Япония.

Вижте отговорите на победителите:

г-жа Албена Камбурова - най-оригинален отговор
Книгата ще я подаря на моята 12-годишна дъщеря. Вече е модерно децата да си говорят за компютри, софтуери, компютърни игри и др. Надявам се тази книга да провокира в младите госпожици и господа интерес както към кулинарията (да се опитат да приготвят нещо, а не да чакат всичко на готово), така и към здравословното хранене. Нека се научат кои храни са полезни, кое колко калории е, а не да се "тъпчат" със сандвичи, банички, чипсове и др. подобни, които са любима закуска и обяд на днешните тинейджъри. После се чудиме защо имат проблеми със стомаха, наднорменото тегло и т.н. Бих подарила CD-книгата и на учителите по "Труд и техника" за часовете по готварство. Макар да имат такива часове 4-5 пъти през срока тя ще им е много полезна, за да успеят да заинтригуват днешните учениците, поне за сега компютъра е нещото с което можеш да ангажираш тинейджърското внимание.
Благодаря Ви, че създадохте такъв интересен и полезен продукт!

И ние благодарим на г-жа Камбурова за този вълнуващ отговор! Останахме "без думи", когато прочетохме нейния отговор.

Виолета Пенева - късметлийката сред участниците
"Бих си подарила тази книга за "Празника на влюбените"! И веднага бих приготвила нещо много специално, използвайки подаръка. Нали се знае, че любовта на мъжа минава през стомаха?

Радваме се, че ще подарим CD кулинарна книга на г-жа Виолета Пенева и тя ще може да приготвя вкусни ястия за всички празници!

Рени Танабе, Япония - специална награда
"Пиша ви от страната на изгряващото слънце - Япония. С интерес разгледах дейността на вашата фирма. Много се зарадвах на интересните и различни по дизайн продукти на вашата компания. По нищо не отстъпват на някои водещи японски фирми, с еднакви с вашата дейност.
А на вашият въпрос: "По какъв повод бихте подарили CD кулинарна книга?" за мен отговора е само един: Не бих чакала никакъв повод, а час по скоро бих подарила тази CD кулинарна книга на близките за мен хора. Не трябва да чакаме даден празник, нека всеки ден да бъде празник, още повече, ако държим в ръцете си вашите красиви и интересни изделия"

Признателни сме на Рени Танабе за високата оценка! В началото изпитвахме вълнение, как ще се приеме CD кулинарна книга и този отговор беше голяма морална подкрепа за нас. Благодарим!

И останалите отговори

Ирена Димитрова
Бих я подарила и на себе си дори без повод, защото ми грабна окото още с външния си дизайн и заглавието си, а още не съм се запознала дори със съдържанието и.

Гергана
Бих искала на мен да ми подарят CD кулинарна книга :-) Обичам да експериментирам и да готвя и приготвям нещо различно и вкусно. След като взех една ваша брошура от една книжарница, веднага се възползвах от рецептата "Шарена италианска салата" и я приготвих вечерта, към спагетите, които майка ми беше направила.
Иначе бих подарила CD кулинарна книга на майка ми за 8ми март. Тя обича да готви и да търси рецепти в интернет и много ще се зарадва.
Усмивки за целият ви екип.

г-жа Мариана Иванова
Бих подарила тази книга на себе си - имам две прекрасни малки деца. Искам да приготвям вкусни и разнообразни гозби за моето семейство от различни райони и географски ширини и да науча малката си дъщеричка, че когато човек готви с любов, неговите гозби стават като вълшебни отвари, изпълват човека със сила и енергия, с желание да живее.

Ели
Бих купила тази kнига на мама, дори да не я спечелим - така каза малката ми дьщеря, докато говорихме за вашето предложение.

Елена
Не бих я подарила, а бих си я запазила за мен - това предложение не е за изпускане.

Пепи Аргирова
Ние сме две сестри близначки, но мен не ме влече кухнята и бих искала за 8 март такьв подарък за сестра ми, дори ако не я спечеля ще я купя.

Tempus
Ще подаря това CD на моят приятел, понеже той има огромно желание да ми готви най-вкусните неща на света. Сигурна съм, че там ще намери най-лесните и вкусни рецепти. Само не знам как ще се справим с килограмите:-)

Божидар
Бих подарил тази CD книга на жена ми, защото тя обича да ми готви и вкьщи навсякьде има изрязьци от вестници с вкусни неща, в CD-то мисля че всичко това е накуп.

Елена Донкова
Бих искала и аз да имам CD кулинарна книга, но бих я подарила на зълва ми, която ще се жени лятото и дори не може да си приготви и едни яйца, само се консултира с мен по телефона, за да впечатли приятеля си с нещо хубаво, а се надявям, че с вашето предложение това няма да е проблем за всички нас, не само за нея.

Daisy
Колкото и широко да е скроена една жена, била тя съпруга, свекърва или снаха, подобен подърък едва ли би я накарал да подскочи от радост - най-малкото затова, че макар и деликатно поставя под въпрос нейните кулинарни умения.
А да накараш един мъж да седне пред компютъра си, за да разлиства кулинарна книга е най-малкото непочтено заради ролята която му е отредена пожизнено - да ръководи, да контролира, да прави велики дела.
Всяка съвременна, уважаваща себе си жена , трябва сама на себе си да подари тази книга, независимо от възрастта си и времето, което прекарва в кухнята. Кулинарията е необятна територия от вкусове, аромати, цветове и възприятия, за която ни е необходим опитен водач какъвто със сигурност е вашата книга.
P.S. Запознах се с Демо версията на продукта. Впечатлена съм!

Диана Казакова - Иванова
"Според мен CD кулинарна книга е най-подходящ подарък за моя съпруг, който е IT специалист и обожава да се изявява в кухнята, като винаги успява да "подобри" класическите рецепти.
Бих му подарила тази книга за Свети Валентин, с пожелание никога да не стихва кулинарния му талант и да му остава по-често време да ми помага в кухнята."

Евелина Илиева
"На така зададения въпрос бих отговорила - най-вече на сватба! На мъжа любовта минава през стомаха, а в днешно време повечето млади дами имаме и компютри :-)
На моята снаха на сватбата й подарих готварска книга и тя беше изключително доволна, сега ако можех бих направила същия подарък, тя вече има и PC в къщи."

Любов, здраве, добро настроение, красиви чувства - това бяха нещата, за които мислихме, когато създавахме CD кулинарна книга!
Пожелаваме ви продукта да внесе във вашия живот много щастие и хармония!


Благодарим ви за отговорите, за отделеното време и за подкрепата!
Успехи във всички ваши начинания!

Copyright © 2004 ENIAK Ltd. All rights reserved.