Home
Продукт
Продажби
За нас
Рецепти
За продукта
Събития
Медии
Q&A
 

Видяхте ли ни вече?

Направихме интересни демонстрации в Централни Хали, на Панаира на книгата и на елитното компютърно изложение БАИТ ЕКСПО. На презентациите, екипът на CD кулинарна книга, с удоволствие, отговаряше на различните въпроси, свързани с функциите на “апетитната ягода”.

TOSHIBA в Банско, февруари 2004
TOSHIBA в Банско, февруари 2004

В края на м. февруари 2004 в гр. Банско се проведе семинар на фирма Techno-Pro, официален партньор на TOSHIBA за България. Многото състезания и семинари подготвиха дилърите за успешни продажби през следващата година. Най-добрите отбори в спортните състезания получиха награда CD кулинарна книга.

 
TOSHIBA в Банско, февруари 2004
Отборите "Вихрен" и "Сините", победители и с награди CD кулинарна книга!

 
interFood&Drink, ноември 2003
interFood&Drink, ноември 2003

Демонстрациите на CD кулинарна книга и кулинарния конкурс на Техникума по туризъм и хотелиерство бяха основна част от програмата на изложението. Победителите в конкурса за най-добър кулинар получиха награди CD кулинарна книга.

 
interFood&Drink, ноември 2003
interFood&Drink, ноември 2003

Новият приятел на CD кулинарна книга - Анета Сотирова, освен една от най-известните български актриси е и ценител кулинар. Вече използва нашето CD.

 
БАИТ ЕКСПО, октомври 2003
БАИТ ЕКСПО, октомври 2003

Фирма Техно Про направи уникална промоция и зарадва клиентите, закупили notebook Toshiba по време на изложението, с подарък CD кулинарна книга.

 
Панаир на книгата, май 2003
Пролетен панаир на книгата, май 2003

Радваме се, че имахме възможност да се срещнем с нови клиенти и приятели на Пролетния панаир на книгата. За всички, които очакват с нетърпение следващата версия, подготвяме изненада!

 
Арена на красотата, пролет 2003

Съвместно с AVON Cosmetics, представихме на Арена на красотата CD кулинарна книга и възможностите, които продуктът предлага в областта на здравословното хранене и поддържането на оптимално тегло.

Благодарим на AVON за сътрудничеството!

 
Снимка от шоуто с Ути Бяхте ли на шоуто?

На 11.02.2003 в галерията на Централни Хали, направихме невероятно шоу. Водещият, Ути Бъчваров, представи пред публиката първата българска компютърна кулинарна книга. Заедно с известният шоумен и кулинар, приготвихме рецепти от CD книгата в съдовете на ZEPTER.
 
Нашият екип и Ути Снимка за спомен с Ути Бъчваров

От ляво на дясно Георги Георгиев, д-р Светлозара Илиева, Ути Бъчваров, Таня Миткова, Стелиана Челебиева
 
Снимка от Халите Нашият екип в Халите, декември 2002 г.

CD кулинарна книга е първата компютърна програма, представена в голям търговски център. Благодарим на екипа на Централни Хали за сътрудничеството.
 
Снимка от БАЙТ

Представихме CD кулинарна книга на
БАИТ ЕКСПО 2002


Направихме презентации на повече от 1400 посетители.

Изглежда им хареса... Много...

Copyright © 2004 ENIAK Ltd. All rights reserved.